Levertijd

Ben je benieuwd naar de levertijd van onze Zeeuwse producten?

Levering Zeeuwse producten

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen of te leveren. Voor de levertijd zijn we ook afhankelijk van leveranciers, maar we kunnen in samenwerking met onze leveranciers uw bestelling vlot afhandelen. De levertijd is op dit moment zo dat bestellingen binnen 3 tot 5 werkdagen na bestelling worden verzonden. De post zal er na verzending nog 1 á 2 dagen over doen om de bestelling af te leveren. Wilt u uw bestelling eerder ontvangen? Geef het gerust aan dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Afhalen in Zoutelande

Het is ook mogelijk om af te halen in Zoutelande. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met 3 tot 5 werkdagen voordat het klaarligt. Soms kan dit in overleg met ons eerder zijn. Geef gerust aan als je de bestelling eerder zou willen ophalen.

Bezorging op Walcheren

Bij bezorging op Walcheren zullen we ons best doen om er voor te zorgen dat je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis is. Mocht je je bestelling al eerder in huis willen hebben kun je dit aangeven en zullen we extra ons best doen voor je bestelling.

Standaard Post NL verzending met Track and Trace

Bij een PostNL pakket doen we uiteraard ook ons uiterste best om je pakket zo snel mogelijk te laten bezorgen. We streven ernaar dat je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd is. Vervolgens wordt het meestal binnen 1 á 2 dagen bezorgd door de post. Wil je je bestelling graag eerder in huis hebben? Laat dit dan gerust weten in de notities bij je bestelling of mail ons op zeeuwseproducten.com@gmail.com. Zo kunnen we rekening houden met de levertijd van je Zeeuwse artikelen en heb je het altijd op tijd in huis. Tot ziens in onze webwinkel!

Levering Zeeuwse mondkapjes

Mondkapjes zijn meestal op voorraad. Ze zijn vol in productie en we proberen ze zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden. Vraag gerust naar de status van je bestelling via de mail.