Recensies

Hier vind je de eerlijke recensies van onze klanten. Zo heb je een beter beeld bij onze service. Wij streven er naar om goede service te verlenen naar elke klant. We hopen je dan ook te kunnen verwelkomen als klant en te behouden als klant.

Klant uit Oost-Souburg

Ik ben heel blij met de tassen en de bezorging was ook heel goed, fijn dat het zo kan, en dat ik weet waar ik terecht kan.

Klant uit België

Alles is goed toegekomen en ik ben ook tevreden. Fijn dat er nu ook de mogelijkheid is om vanuit het buitenland te kunnen bestellen en laten bezorgen.

Klant uit Amersfoort

De kinderen in de klas waren blij met de Zeeuwse traktaties.

Eén suggestie, de optie tot verzending in envelop alleen koppelen aan producten die daarvoor geschikt zijn, bij product vermelden of het geschikt is of de optie niet meer aanbieden.

Maar de communicatie hierover verliep verder heel netjes.

Klant uit Terneuzen

Ik ben zeer tevreden over het product en de service, goede directe communicatie, de vermelding van wel of niet incl. BTW op de site klopte niet maar is door jullie netjes verrekend

Klant uit Clinge

De producten zijn heel mooi, ook netjes verpakt.
Het was alleen niet duidelijk wanneer de bestelling zou komen. Dus een email sturen als ‘t later komt of wanneer ‘t komt zou handiger zijn. Verder super tevreden.

Linda Spuij – Oudelande

Ik ben erg tevreden en het wordt allemaal prima geregeld. Mooie artikelen en de boxers zijn top. Ik bestel graag de volgende keer weer. Goeie service dus voor mij is het een 9!