Zeeuwse knop bakblik kopen | Zeeuwseproducten.com

Ben je op zoek naar een Zeeuwse knop bakblik? Dan ben je bij Zeeuwseproducten.com aan het goede adres. We verkopen het Zeeuwse bakblik voor cake, brood en in een vorm om 4 verschillende Zeeuwse knopen te maken. Bijvoorbeeld voor kleinere cakejes met Zeeuwse knop. Daarnaast verkopen we bij de Zeeuwse bakvormen ook het beroemde Zeeuwse knop bakboek wat vol staat met recepten die je kunt gebruiken bij de verschillende vormen van het Zeeuwse knop bakblik. Maar hoe is het bakblik nou eigenlijk ontstaan?

Geschiedenis Bakblik Zeeuwse knop

Het bakblik is een idee van Beeldend kustenaar Tinka Leene. Ze woont al sinda 1980 in Zeeland, maar is van origine geen Zeeuwse. Doordat ze er al zo lang woont voelt ze zich verbonden met de Zeeuwse cultuur en het mooie Zeeuwse land. Ze bedacht een mooi bakblik met de bakvorm van een Zeeuwse knop wat er nog niet in deze vorm was. En door haar verbondenheid met Zeeland 

was het natuurlijk het mooiste als je voortaan de keuken in kon om lekkere dingen te bereiden in de vorm van een Zeeuwse knop. 

Wat kun je maken met het Zeeuwse bakblik?

Door het Zeeuwse knop bakboek kun je zelf aan de slag met verschillende recepten. Het boek bevat niet alleen recepten, maar ook verhalen uit Zeeland en de rest van de wereld. Zo lees je bijvoorbeeld verhalen over mensen die de recepten voor het boek hebben aangeleverd. Ook zijn er mooie foto’s in van de Zeeuwse kledendracht. Kortom een mooi product om te bestellen samen met het Zeeuwse knoop bakblik. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *