Maten van Zeeuwse kleding | Zeeuwseproducten.com

Wij krijgen regelmatig vragen over de maten van onze Zeeuwse kleding . Natuurlijk logisch dat iemand wil weten hoe een bepaald kledingstuk valt en welke maten en kleuren er allemaal  beschikbaar zijn. In deze tekst vind je alle informatie die je nodig hebt voordat je Zeeuwse kleding bij ons besteld.

Keuze voor een maat bij Zeeuwse kleding

De ervaring van ons met de Zeeuwse t-shirts, Zeeuwse sweaters, Zeeuwse hoodies en Zeeuwse vesten is dat de maat normaal valt. Het komt dus meestal voor dat iemand de goede maat kiest en er niet wordt omgeruild vanwege de maat. Bij het afrekenen van je bestelling kun je in de notities aangeven welke kleur en maat je zou willen van je Zeeuwse kledingstuk. Mocht het zo zijn dat de maat toch tegenvalt is er altijd de mogelijkheid om te ruilen. Dit gaat in overleg met ons.

Zeeuws ondergoed en sokken

Ook hebben we een aantal stuks van Zeeuws ondergoed in de collectie voor mannen en voor zowel mannen als vrouwen Zeeuwse sokken met diverse leuke Zeeuwse printjes. Hier geldt dat het bij het ondergoed gaat om de maat die je normaal gesproken zou bestellen. Voor de sokken geldt ‘’one size fits all’’. Doordat de sokken elastisch zijn past de sok zich automatisch aan naar de maat van de persoon die de Zeeuwse sokken draagt.

Wil je graag nog meer informatie over onze Zeeuwse kleding of over een bepaald kledingstuk? Of heb je vragen over het Zeeuwse ondergoed en sokken? Mail dan gerust naar zeeuwseproducten.com@gmail.com of bel op +31627003429.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *